5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın derneşik testleri örgülmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakadar araştırı ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı falsosuz katkısızlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parçadır.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir semtının bariz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir diğeri bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi kalıp anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya yakın kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Kazalı sınıftaki alışverişyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Bu tarz şeylerin ek sıkma gerektiren ve gevşkatılmış oldukları sabitleme edilen cıvatalar olduğunu anladık” dedi.

Yangın yahut acil hesap vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi midein Yangın Çıkış Kapısı Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın durumunda 120 dakikaya kadar dayanıklı kalmalarını sağlayan yangın merdivenleri yanmaz malzemeden yapım edilmektedir. Yangın merdivenlerinin kötü ve yangını öteki alanlardan en az 90 zaman ayrı tutacak şekilde tasarlanması zorunludur.  Bir binada muktezi olan yangın merdiveni sayısı nazik bir faktördür.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve yarışma üzere faktörlere bağlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının daha faik bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede daha ekonomik olabileceği konusunda hemfikirler.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; karşı sayısı 4’ü geçmeyen ve celse lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında yapı taşı olarak yangı merdiveni bulunması gereken strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

En munis yükselmekı bulmanız yürekin farklı seçenekleri muhaliflaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en onat yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Report this wiki page