Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü pas sistemi ile tehlike takkadak kaçış tasarının henüz seri anlayışlemesini sağlamaktadır.

Autarı dürüst açılmasındaki umumi ammaç zahir insanoğluın canlarını tahlis telaşıdır. Yangın takkadak dumandan ve alevlerden kaçan kişilerin kendilerini dirilik havliyle yangın bapsından hariçarı atarak duru çevre alıntı gayretleri, hariçarı doğruca açılan müstacel çıkış kapıları ile basit ve olabilir olmaktadır.

Bir mimarida kullanılan ortak merdivenlerden yangın ve öbür ivedi durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri özge kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir yapıdadır.

Elektrikler kesik olduğunda de geceleri parlayan bir yapıda olan bu hatlar korkulu durumların uğur göstericisidir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının birebir standartlara ve yönetmeliklere onat olup olmadığını sınırlamak yürekin etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sahabet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha hayırlı uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli puan ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden tehlikee dayanıklıdır.

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına sargılı olmakla bile olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayan bu keyfiyet dirilik kaybı olmaması sinein önemlidir.

Tütün sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Acil çıkış kapısı ismi ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı örgüda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Bu mevzuda salahiyetli yangın firmasından katkı alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri mualla ode dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlak kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta olmak Yangın Kapısı üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları normal fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca uygun olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanoğluın zorlamasız tahliye olmalarını esenlar.

Report this wiki page